Intake

Intake - Kennismakingsgesprek

Rond de 29 – 32 weken zwangerschap plannen we een intake gesprek, ik kom altijd bij jullie thuis. Tijdens de intake bespreken we samen hoe de kraamtijd er uit kan gaan zien en nemen we jullie wensen door. Ook vind ik het belangrijk o te kijken wat jullie verwachtingen zijn, om een teleurstelling of miscommunicatie te voorkomen. 

De intake is tevens ook een kennismaking, voor jullie, maar ook voor mij. Ik vind het fijn om van te voren te zien waar ik heen ga voor de start van een bevalling of kraamweek, je kunt daarbij denken aan: waar kan ik makkelijk parkeren. Voor jullie is het fijn om van te voren je kraamverzorgster te zien, zo kan een eventuele drempel om een kraamverzorgster bij je thuis te ontvangen al een stuk lager worden. Doordat we van te voren hebben kennis gemaakt, voelt een bevalling en/of kraamweek meteen een stuk vertrouwder. 

Geef vooral al je wensen en behoeften aan, in overleg is er van alles mogelijk. Ik vind het erg belangrijk dat jullie je thuis voelen in je eigen huis. 

Wat word er o.a. besproken.

Neem contact op

Voor meer details

Heb je na het doorlezen van mijn website nog vragen, of vind je het fijner om even te bellen? Doe dit dan vooral ik hoor graag van je. 

Werkgebied

Ik bied kraamzorg aan rondom Balkbrug. Benieuwd of jij in mijn werkgebied woont?